'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Nieuw leven voor Zilveresdoorn

  15 december 2012...

De zilveresdoorn die twee maanden geleden gekapt werd uit de voortuin van het Eindhovense Natlab, is gisteren begonnen aan een tweede leven. Onder toeziend oog van leerlingen van het ROC Hout, Meubel en Interieurbouw is de boom verzaagd tot planken bij een zagerij in Esbeek. De planken zullen op het ROC als lesmateriaal worden gebruikt. Na 2,5 jaar drogen maken de leerlingen er een nog nader te ontwerpen object van dat een plaats krijgt in het vernieuwde Natlab. Dat moet een blijvend aandenken worden aan de circa zeventig jaar dat de boom in de tuin van het voormalige laboratorium stond. De boom moest wijken voor de aanleg van een busbaan aldus, het Eindhovens Dagblad.

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond