'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Bank de Beemster

Deze tafel heeft een afmeting van 0.90 x 2.00 m. en is volledig geimpregneerd. De tafel heeft een rustiek blad van 7 cm dik. De palen hebben een doorsnede van 14 cm. en zijn voorzien van een “halve maan verbinding”.

Prijzen op aanvraag.

• Maat
Lengtes: 1.50 – 2.00 – 2.50 – 3.00 m

• Geimpregneerd

• Houtsoort
Douglas

• Info
Deze bank heeft een rustieke zitting van 7 cm dik. De uit Douglas hout vervaardigde bank is van uitstekende kwaliteit en geïmpregneerd onder druk om insecten en houtrot tegen te gaan. Mede door de dikke planken heeft deze bank een robuuste uitstraling. Wij leveren deze bank in verschillende afmetingen. Geschikt voor veelzijdig gebruik. Denk aan campings, horeca, recreatie, scholen, bedrijven en/of attractieparken, maar ook voor particulier gebruik. 

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond