Blokhutten / loghouses

Trekkershut 5.00 x 5.00m

Deze Loghouse is vervaardig uit palen met een doorsnede van 14 cm in een vorm van een hooiberg. Deze hooiberg heeft een afmeting van 5.00 x 5.00 meter. Er zijn drie ramen in verschillende wanden geplaats. De loghouse heeft eigenlijkt twee daken, een platdak en een piramidedak bedekt met riet. Het platdak is door middel van isolatie platen extra geïsoleerd.

Het interieur is ook door Houthandel van Dal gemaakt. Het bestaat uit een tweepersoonsbed, een zithoekje, een kast met schuifdeuren en een keuken.

De vloer van de loghouses bestaat uit een balkenframe met daarop tand en groef vloerdelen. Ook is er binnenwand gemaakt voor de afbakening van het slaap en eetgedeelte. De leidingen voor electriciteit zijn in de palen verwerkt, zodat deze niet zichtbaar zijn.