'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Robinia bruggen

Robinia is een duurzame houtsoort en is daarom uitermate geschikt voor het bouwen van bruggen. Deze bruggen hebben een grote overspanning waardoor er staanders tussen de oevers geplaatst moeten worden.┬áRobinia heeft een natuurlijk uitstraling en heeft een goede duurzaamheid. De leuning is volgens het rond door rond systeem gemaakt omdat de palen zuiver cilindrisch gefreesd zijn is het raakvlak met de reling glad. De plateau’s bestaan uit eiken vlonderplanken met een profiel.

 

 

 

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond