'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Uitkijktoren

Deze uitkijktoren is geplaatst in de Reuselse bossen waar vroeger een oude brandtoren stond. Deze nieuwe toren staat op dezelfde plaats maar heeft wel een andere functie in vergelijking met de oude. Deze wordt nu gebruikt voor organiseren van outdoor activiteiten. De toren heeft een hoogte van 26 meter en is als zes aparte kubussen opgebouwd. Deze blokken hebben ieder andere openingen, waardoor de bezoeker telkens en ander uitzicht heeft. De basis is een ijzeren constructie waarna er hout tegen aan is verwerkt. Dit hout is afkomstig van Houthandel van Dal. Het meeste hout is geschild en daarna halfrond gezagen. Aan de onderste kubus zijn kops houten palen gemonteerd van ongeveer 15 cm lang.

Meer info: www.outdoorparkreusel.nl

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond