'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Eiken Houten ontvangstruimte

In samenwerking met een aannemer vervaardigde we dit gehele gebouw van eiken hout. Alle constructie balken hebben een pen en gat verbinding of een halfhouts verbinding. Alle onderdelen werden door ons uitgetekend en precies op maat geproduceerd, met alle denkbare verbindingen, in de werkplaats op authentieke manier en vakmanschap. Op de constructie van 250 x 250mm balken liggen sporen met daarop eiken dakbeschot met een tand en groef verbinding. Het gebouw dient als een ontvangstruimte met een kleine horeca voor een tropische vlindertuin genaamd Klein Costa Rica te Someren. Eiken houtbouw zoals het hoort!

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

Tijdens carnaval maandag 12 februari en dinsdag 13 februari zijn we gesloten.

 Plattegrond