'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Natuurlijke speelplaats

Voor het project “ruimte aan de Lek” verzorgde Houthandel van Dal verschillende speelelementen. Dit project bestaat uit een knuppelpad vervaardigd uit Robinia stammen, speel-boomstammen vervaardigd uit Eiken hout, een doolhof gerealiseerd uit Robinia stammen en boomstambanken bestaande uit Eiken stammen. Het was nog een uitdaging om alle elementen niet te laten opdrijven. Wanneer het water van de Lek stijgt kan het water tot de speelelementen komen hierdoor moesten alle elementen door middel van beton blokken geplaatst worden. Dit project valt te bezichtigen in Nieuwegein, vlak naast de A2 richting Utrecht aan de oever van de Lek.

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond