'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Houten meubilair “Groot Speijck”

  31 maart 2016...

Houten terras meubilair voor “Groot Speijck”

In het voorjaar van 2015 opende het vernieuwde gebouw Groot Speijck te Oisterwijk haar deuren waarin Natuurmonumenten en de nieuwe horeca gevestigd zijn. Houthandel van Dal leverde deels het houten buiten meubilair voor de horeca. Het meubilair bestaat uit Douglas lounge banken tot van een lengte van 3 tot en met 7 meter. Ook verzorgde we de houten bladen op de tafels en mochten we enkele picknicktafels leveren. Al het meubilair is vervaardigd van inlands Douglas wat behandeld is met lijnolie. Een zeer stoer en robuust terras wat uitstekend bestendig is tegen intensief gebruik.

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond