'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Natuurlijke uitkijktoren en bruggen

De komende jaren wordt wonen in Hoef en Haag realiteit. Er ontstaat een nieuw dorp nabij Hagestein in de gemeente Vianen. Voor de opening van het project diende er een uitkijktoren met palisade met verschillende bruggen en banken te staan. De buitengracht van het oude Kasteelterrein bevat een cirkelvormige sloot. Deze sloot refereert naar een oud uitkijkpunt vanuit de vestiging. Met de aanleg van de uitkijktoren van 2.70m hoog en een houten palisade wordt het terrein voorzien van een fraaie en passende uitkijktoren. Vanaf dit punt is er mooi punt over het plangebied van het kasteelterrein.

Houthandel verzorgde de gehele uitkijktoren met de palisade en verzorgde daarnaast ook een aantal bruggen en banken. Alle elementen zijn volledig vervaardigd uit Robinia hout, een hoge duurzaamheid met een natuurlijke uitstraling wat prima in het plaatje past.

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond