'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Robinia Bruggen

De komende jaren wordt wonen in Hoef en Haag realiteit. Er ontstaat een nieuw dorp nabij Hagestein in de gemeente Vianen. Voor de opening van het project diende er een uitkijktoren met palisade met verschillende bruggen en banken te staan. De bruggen liggen niet over water alleen bij hoog water kan er wat water in de geul komen te staan. De wandelpaden moeten echter wel toegankelijk zijn waardoor er bruggen geplaatst moesten worden. De bruggen zijn geheel gemaakt van Robinia hout.

Foto impressie

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond