Gesloten i.v.m. jubileumweekend, 8 april open dag!

zondag, 2 april 2017

Houthandel van Dal bestaat dit jaar 80 jaar. Om dit te vieren organiseren we een jubileum-weekend. Tijdens het weekend van 7 en 8 april 2017 zijn wij in verband met ons jubileumfeest gesloten. Graag nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen op onze open dag op zaterdag 8 april aanstaande!

De open dag vangt aan om 10:00 uur, en zal duren tot 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom, en aan de kinderen is ook gedacht. Kom gezellig deelnemen aan de rondleiding, stel al uw vragen aan onze medewerkers, kom lekker een drankje doen op ons terras en ook aan de hongerige maag is gedacht!

De open dag is gelegen aan ons vernieuwde terrein aan de hoogeindsestraat, te vinden via de bewegwijzering. Dit zal aangegeven staan vanaf de N269 en de parrallelweg vanuit het centrum van Esbeek.

Terug