'Hout' van kwaliteit sinds 1937

Over ons

Uw partner in maatwerk en vakmanschap

Houthandel levert alles wat met hout te maken heeft, zowel aan particulier dan aan bedrijven. Orders kunnen variëren tussen een enkele plank tot een compleet houten bijgebouw. Hierbij beheren wij het gehele productieproces van boomstam in het bos tot het eindproduct in uw tuin, huis of natuurgebied!

Omdat we alles in eigen beheer hebben zijn we een sterke speler geworden op het gebied van maatwerk en vakmanschap. Dus of het nu gaat om een standaard product of speciale maatvoeringen, niets is voor ons te gek!

Mede door een eigen voorraad-hal is het voor ons mogelijk om vele producten uit voorraad te leveren. Informeert u op voorhand even of het door u gekozen product ook daadwerkelijk op voorraad is.

Al meer dan 80 jaar

Al sinds 1937 zijn we vanuit onze vestiging in Esbeek hard aan het werk om uw houtwensen te realiseren!
Wat begon als pure handel in rondhout door Jan van Dal Sr. is nu uitgegroeid tot familiebedrijf waarbij de 4e generatie inmiddels haar intrede doet. Mede door de passie en toewijding van het familiebedrijf is het uitgegroeid tot wat het nu is.

Bedrijfsfilm

Ter ere van het 80 jarige jubileum, wat dit jaar plaatsvindt, is er een bedrijfsfilm gemaakt. Deze kunt u hieronder bekijken.

Bekijk hier de sfeerimpressies van het jubileumweekend:

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Voor al uw houtwensen
  • Van boomstam tot eindproduct
  • Maatwerk is ons sleutelwoord
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 10
5085 NC  Esbeek
013-516 92 84

  Contactformulier   Facebook Linkedin

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur t/m 13.00 uur
Zondag: gesloten

 Plattegrond